Menu
Mięsa pieczone
- udziec
- golonki
- boczek pieczony
Kiełbasy
- swojska
- jałowcowa
- frankfuterki
- kabanosy
- surowa pieprzowa
- wiejska
- żuławska
Szynki
- schab domowy pieczony
- szynka szlachecka
- wędzonka chłopska
- szynka chłopska
- szynka wędzona
- polędwica wędzona
- szynka wędzona domowa
Podroby
- salceson czarny
- salceson biały
- pasztet wędzony
- kaszanka
- bułczanka
Dodatki
- chleb
- kozie sery
- ogórek kiszony
- smalec
- musztarda
- chrzan
Napoje
do wyboru napoje alkoholowe typu:
- śliwowica
- miód pitny
- soki (do wyboru na życzenie klienta)
W zależności od wielkości, jaką Państwo wybiorą, zmienia się ilość kilogramów wyrobów mięsnych, jak również ilość i rodzaj dodatków.
stół duży
70-100 osób
25 kg produktów Masarni Golomb + dodatki
stół średni
50-70 osób
17 kg produktów Masarni Golomb + dodatki
stół mały
do 50 osób
12 kg produktów Masarni Golomb + dodatki
Istnieje możliwość wprowadzania zmian w menu na życzenie klienta (menu, wielkość stołu, sposób dekoracji).